top of page
woonkamer divid-one

Uw Huis

Onze expert kan u helpen bij het selecteren en installeren van licht, beeld- en geluidssystemen. Wij kunnen interactieve audio systemen verzorgen en natuurlijk zorgen dat de bekabeling netjes weggewerkt wordt. Divid-One biedt ook domotica-systemen aan, waarmee u licht, televisie en muziek kunt bedienen via één app op uw tablet, bedieningspaneel of smartphone.

bluesound speaker

Bluesound

Met Bluesound kunt u muziek van uw bestaande diensten ontdekken, internetradiostations en podcasts afstemmen, of toegang krijgen tot en luisteren naar muziek op uw smartphone, tablet of laptop op elke speler in uw huis. Gebruik de BluOS-app om muziek te selecteren op elke speler in uw huis en laat Bluesound het centrum van uw luisterervaring zijn.

www.bluesound.com

Sonos

Sonos geeft je toegang tot al je muziek. Bovendien kun je ruimtes personaliseren naar een gebruiker: zijn muziek in de keuken, haar muziek in de slaapkamer. Stream vanuit je favoriete muziekdienst, smartphone of netwerk.

 

 

Samen of apart, deze stijlvolle en krachtige draadloze speakers leveren een pure en precieze audioweergave. Groepeer en synchroniseer het geluid voor een optimale kamervullende muziekweergave.

www.sonos.nl

Sonos speaker set

DENON - Marantz

Denon-AVR-S760

Of je nu muziek luistert, een film kijkt of aan het gamen bent: Denon bezorgt je de allerbeste ervaring met een gestroomlijnd proces en verbeterd geluid.

Deel content met AV receivers, speakers, soundbars en hi-fi-componenten met HEOS Built-In. Stel je allernieuwste multi-room audiosysteem in met je smartphone.

Creëer een 5.1-thuisbioscoop met een Denon Home 550 soundbar, Denon Home subwoofer en een paar Denon Home draadloze speakers. Geheel zonder kabels.

www.denon.nl

www.marantz.nl

Homey

Krijg overal ter wereld toegang tot Homey en bedien al uw apparaten vanaf één centrale plek. Thermostaten, licht, sensoren, sloten, media, zonnepanelen en zonwering. Krijg inzicht in je energieverbruik, alles is mogelijk met Homey. 

Wil je niet alleen kunnen bedienen op je telefoon maar ook op een bedieningspaneel? VIOLET is een intuïtief bedieningspaneel dat een standaard lichtschakelaar vervangt en kan worden geïntegreerd met verschillende verlichtings-, audio-, verwarmings- en smart home-systemen van derden, waardoor een eenvoudig bedieningspunt ontstaat.

www.homey.app

www.homey.app/violet

Homey app
Violet smart switch
bottom of page