top of page
mensen divid-one

Uw bedrijf

Divid-One kan interactieve presentatiesystemen verzorgen door middel van draadloze presentaties op meerdere schermen. Ook de verlichting afstemmen op de presentatie is geen probleem. Bijna alles is mogelijk bij ons en wij denken graag met u mee om uw ideeën tot leven te brengen. TV-schermen die draadloos samenwerken, touchscreen beeldschermen om uw presentatie nog interessanter te maken, en beamerprojectie voor nog meer impact. Ook achtergrondmuziek tijdens het wachten of de presentatie behoort tot de mogelijkheden.

Met Divid-One tilt u uw bedrijf naar een hoger niveau!

Yealink MVC800 Board-Room

Complete systemen voor ieder bedrijf.

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf om uw bedrijfsruimtes te installeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar om uw bedrijfsruimtes naar wens in te richten met de nieuwste technologieën en apparatuur. Of het nu gaat om een kleine kantoorruimte voor een enkel team een winkel of een groot bedrijf, wij bieden de perfecte oplossing.

We kunnen uw bedrijfsruimtes voorzien van verlichting op maat, achtergrondmuziek om de sfeer te verhogen en geluidstechnologie voor heldere en duidelijke communicatie. Daarnaast bieden we ook presentatie oplossingen om efficiënter te werken. Laat ons u helpen om uw bedrijfsruimtes naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Voor uw bedrijf:

  • Achtergrondmuziek

  • Draadloze presentatiesystemen

  • Video conference

  • Audio en video

  • Verlichting

  • Camerabewaking

  • Slimme besturingssystemen

Bedrijfspresentatie

Yamaha Pro

ADECIA Yamaha

De ADECIA-oplossing voor plafondmicrofoons en line-array-luidsprekers helpt uitdagingen met implementatie, configuratie en kamer akoestiek te overwinnen door alle componenten te bieden die nodig zijn

De matrixprocessors uit de MTX-serie zijn ontworpen voor commerciële installaties met meerdere zones en zijn uitgerust met flexibele verwerkingsfuncties die essentieel zijn voor een breed scala aan toepassingen, zoals winkels, restaurants/bars of feestzalen. MTX-processors stellen u in staat uw volledige geluidsoplossing te beheren via de interface van de bijbehorende MTX Editor-softwaretoepassing.

SHURE

AV-conferenties zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Collega's gaan vanaf de meest uiteenlopende locaties met elkaar in gesprek. Laat vergaderingen niet verstoren door echo's, ruis of vervorming. SHURE verbetert elk geluidsaspect van vergaderingen. Flexibele routering van het signaal staat garant voor een naadloze verbinding tussen zalen, laptops en mobiele apparaten. Laat medewerkers zelf bepalen hoe ze willen werken. Aan de AV-kwaliteit zal het niet liggen.

shure microfoon meetingroom
yealink meetingroom

Yealink

Een video-oplossing als extensie van je platform: met een Yealink oplossing ben je verzekerd van een naadloze integratie. Afhankelijk van de applicaties die je gebruikt, kies je voor een Microsoft Teams of Zoom oplossing, of voor eenvoudige koppeling met andere veelgebruikte platforms. Zo wordt samenwerking op locatie of op afstand wel heel gemakkelijk! Met Yealink is alles mogelijk.

bottom of page