top of page

Rithum Smart Switch


Violet smart switch

De Rithum Smart Switch Lite is een handig apparaat voor het bedienen van je smarthome. Het paneel is compact en heeft een modern design met een touchscreen.


Het is eenvoudig te installeren in een standaard inbouwdoos en werkt op wifi zonder de noodzaak van een extra app. De Rithum Smart Switch Lite is een gebruiksvriendelijk slim bedieningspaneel met een afmeting van slechts 86 x 86 mm en een diepte van 12mm na installatie. Totale diepte ca 35mm.


Het paneel kan gemakkelijk worden gebruikt om Philips Hue verlichting en Sonos audio te bedienen door slechts één seconde aan te raken of met een dubbele tik op het touchscreen.

 

Violet smart switch onderdelen

Philips Hue verlichting De Smart Switch maakt het mogelijk om je Philips Hue verlichting gemakkelijk te activeren/bedienen. Naast de aan/uit knop voor de kamer zijn er zeven Hue-scenes via de instellingen te selecteren. Zo creëer je eenvoudig de gewenste sfeer in huis.


Sonos muziek Met de audio functie en het bedieningsscherm van de Smart Switch, selecteer je de gewenste zone en kies je vervolgens jouw favoriete afspeellijst en beheer je het volume.


Weer en Tijd In 1 oogopslag ben je op de hoogte van het weer. Tijd en weerinformatie wordt op basis van de ingestelde locatie, weergegeven op de Smart Switch.


Homey Pro

De Homey Pro is een nieuwe smarthomehub waarmee je je huis volledig kunt automatiseren. Na het installeren van de plug-in kun je flows en scenes vanuit Homey direct koppelen.


Bluesound

Deze plug-in biedt BluOS-compatibele audiosystemen een eenvoudig en gemakkelijk bedieningspunt. Speciaal ontworpen voor gebruik met kleine systemen tot en met vier zones, heeft de eenvoudige interface toegang tot het lokale audiosysteem zonder app voor alle gebruikers. Perfect voor gebruik thuis.


Overige Integraties Momenteel werkt de Rithum Smart Switch met Philips Hue en Sonos. Er zijn betaalde extra plug-ins mogelijk voor Fibaro en Tado om integratie met meerdere systemen mogelijk te maken.

Geavanceerde gebruikers kunnen een eigen integratie inladen via de generieke HTTPviaSD integratie. Hierdoor is het mogelijk bijna alles via HTTP requests te bedienen.


  

25 weergaven

Comments


bottom of page