© Powered by SiteSpirit

 
header.jpg

YAMAHA MusicCast Wireless Streaming

main_yme.jpg

MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerk audio, gebruik al je MusicCast apparaten samen of afzonderlijk, zoals jij het wilt. Bedien het allemaal met één app, intuïtief ontworpen en snel en simpel in gebruik. Neem een soundbar, een wireless speaker, een AV Receiver of Hifi stereo indien dit het beste bij je past, mix en match en breid je MusicCast systeem daarna uit. Spiksplinternieuw van Yamaha, MusicCast brengt alles, overal, voor iedereen!


2


3


4


5


HEOS Wifi-Multiroom ANYWHERE SOUNDS AMAZING

HEOS1A_300x250C.jpg

Heos is een draadloos muziek system dat je de controle geeft over al je muziek, overal in je huis. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere HEOS speakers en de gratis app. HEOS geeft je toegang tot al je muziek. Bovendien kun je andere gebruikers toevoegen aan je playlist of kun je ruimtes personaliseren naar een gebruiker: zijn muziek in de keuken, haar muziek in de slaapkamer. Stream vanuit je favoriete muziekdienst, smartphone of netwerk. Samen of apart, deze stijlvolle en krachtige draadloze speakers leveren een pure en precieze audioweergave. Groepeer en synchroniseer het geluid voor een optimale kamervullende muziekweergave.


soundxtra-logo-rood.png

De Denon HEOS 3 standaards brengen de luidsprekers op ideale luisterhoogte, vrij van de ondergrond en verbeterd de algehele weergave van uw favoriete muziek. Exclusief ontworpen voor de HEOS 3 zodat de standaard perfect bij de speaker past. De standaard is geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk onder hoge kwaliteitseisen. Zo bestaat de standaard uit hoge kwaliteit staal met een mat witte – of zwarte coating passende bij uw HEOS 3. Door het ontwerp van de standaard wordt het geluid zo goed mogelijk verspreid. Geleverd met 2 opzetstukken zodat de standaard geschikt is voor de HEOS 1 en de HEOS 3. Met precisie ontworpen muurbeugel voor de Denon HEOS 3 speaker Ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk Bestaat uit hoogwaardig staal Mat zwarte en mat witte afwerking passend bij de Denon HEOS 3 Geleverd met spikes voor vloerbedekking en rubberen dopjes voor (harde) houtenvloeren Inclusief 3 meter verlengkabel voor de HEOS 3 speaker


8


9


HEOS by Denon. HEOS HOMECINEMA

HEOS_HC_300x250C.jpg

Geniet van spectaculair geluid wanneer je je favoriete tv-programma's en films bekijkt. Naarmate tv-toestellen platter worden, neemt hun geluidskwaliteit af. De HEOS HomeCinema set biedt een hoogwaardig draadloos geluid met een breed bereik zodat je optimaal kunt genieten van tv-programma's, films en je favoriete muziektracks. De soundbar van de HEOS HomeCinema is uitgerust met een draadloze subwoofer. De HEOS HomeCinema set decodeert films zodat een Virtual-Surroundsound ervaring ontstaat. De meegeleverde draadloze subwoofer levert krachtige diepe bastonen met vlakke respons en lage vervorming.


Contact gegevens - Adres - Plaats - Telefoon - Fax - Email - Voorwaarden etc. etc


Divid-One maakt gebruik van cookies ten behoeve van Google Analytics.
Klik hier voor meer informatie.
Sluiten