© Powered by SiteSpirit

 
header.jpg

Uw Woning

home-cinema-living-room.jpg

Algemeen

Wij kunnen u helpen met de keuze en installeren van licht -beeld en geluidssystemen. Uw Flatscreen ophangen en de bekabeling netjes wegwerken. IPTV voor u verzorgen in uw huiskamer en slaapkamers op de manier van uw keuze. Divid-one verzorgd ook domotica systemen. Licht, televisie en muziek regelen vanuit één app op uw tablet of smartphone.

Divid-one kan voor u een thuisnetwerk aanleggen, geluidssystemen aansluiten, lichtsystemen inbouwen (domotica home solution systeem) en al uw andere wensen in en rond het huis.


IPTV

iptv.png

IPTV is een techniek waarbij het televisie signaal niet op de traditionele manier via bijvoorbeeld COAX kabels wordt verzonden, maar via het IP protocol. Het IP protocol wordt veel gebruikt op internet.

Bij IPTV zijn de zenders in principe onbeperkt. Er is geen limiet vanwege beschikbare capaciteit op het netwerk zoals bij kabelproviders nog wel het geval is.


Hifi-audio

kef-t_serie.jpg

Houd u van muziek luisteren, films kijken en hecht u veel waarde aan de geluidkwaliteit? Onze Hifi-audio systemen kunnen deze wens waarmaken. Divid-One bedenkt de beste professionele oplossing voor u.

Divid-One is een geautoriseerde dealer van KEF, Yamaha, Denon en Marantz.Domotica Audio-Video

domotica intrega.jpg

Integra
De wereldklasse op het gebied van high-end audio-video producten voor home theater. Ontworpen met passie en excellence. Samengesteld uit premium A/V componenten. Met hun unieke missie; naast het bouwen van home theater producten, gaat Integra voor design het ontwikkelen van productinnovaties op het gebied van systeem integratie, mogelijkheden tot upgrade en multizone mogelijkheden. Integra is het topmerk uit de Onkyo familie.
http://integrahometheater.com


Domotica

domotica.jpg

Letterlijk betekent domotica het aansturen van elektrische toestellen in een huis door informatica en elektronica. In de praktijk gaat het echter veel verder. Het geïntegreerde systeem zorgt namelijk voor een verhoging van gemak, comfort, veiligheid en energiebewustzijn door waarneming, communicatie en flexibiliteit.

Een domotica systeem werkt met sensoren, actuatoren en een controller. De sensor vangt een signaal op (bijvoorbeeld een raam dat open gaat). Dit signaal wordt verzonden naar een controller die het signaal vervolgens doorzet naar een actuator (de verwarmingsknop die de verwarming aan zet). U kunt domotica vergelijken met een ‘actie-reactie’-systeem. Er gebeurt iets op positie A, wat een reactie teweeg brengt op positie B


Wifi service

Voor wifi problemen bent u bij Divid-One aan het goede adres. Heeft u last van slechte verbinding in uw huis? Wifi dat steeds weg valt? Wij gaan pas weg als uw problemen verholpen zijn.


IP beveiligscamera's en alarmsystemen

hikvision-ip-cctv-kits.jpg

IP staat voor internet protocol, dit houd in dat de kwaliteit van in camera beelden van goede kwaliteit zijn.

Divid-one houd zich ook bezig met beveiliging in en rond het huis. Het camera systeem kan samenwerken met het alarmsysteem. Een camera op bijvoorbeeld de voordeur kan activiteiten waarnemen en u hiervan op de hoogte stellen of de alarm centrale inlichten.

Ook is het mogelijk om uw camera en beveiligings systeem samen te laten werken met het domotica systeem.Contact gegevens - Adres - Plaats - Telefoon - Fax - Email - Voorwaarden etc. etc


Divid-One maakt gebruik van cookies ten behoeve van Google Analytics.
Klik hier voor meer informatie.
Sluiten