© Powered by SiteSpirit

 
header.jpg

Home

VOORDEEL-ACTIE-----VOORDEEL-ACTIE-----VOORDEEL-ACTIE

heos-1-twin-pack-special-deal_new_met PRIJS.png

KLIK VOOR HET LAATSTE NIEUWS OVER HEOS BY DENON OP DE AFBEELDING


Professionele Oplossingen voor Licht

Licht.png

Verlichting is een belangrijke toepassing in de woning, horeca, kantoor en schoolgebouw. In de woning en horeca geeft het sfeer en ontspanning. Voor kantoren en scholen is verlichting belangrijk dat het†geen vermoeidheid en/of lichamelijke klachten veroorzaakt. Sfeer wordt verkregen door de combinaties van lichtarmatuur, ledverlichting, halogeenlampen en de sturing. Door de verlichting ook buiten in de tuin en om het huis toe te passen vergroot je de sfeer. Home solution of domotica omvat een breed scala aan "intelligente" elektronica of mechanische technieken in en om de woning, kantoor of schoolgebouw. Domotica verhoogt het leefcomfort in uw woning en draagt op een efficiŽnte wijze bij aan slim wonen en werken. Het toepassen van deze techniek geeft je de mogelijkheid alles per vertrek te regelen van verlichting, verwarming, deurbediening, zonnewering en intercom.† Gaat u voor exclusieve verlichting, is het bij ons mogelijk uw verlichting zelf of samen met een designer geheel naar wens te ontwerpen.†En die dan aangestuurd door KNX-, Z-Wave-Systeem (Fibaro) of een op zich zelf staand systeem zoals e-Net van Jung/Gira.


Professionele Oplossingen voor Beeld

Beeld.png

Beeld in vormen van Foto's, Flash, PowerPoint en/of Video kunt u elektronisch op diverse manieren weergeven. Iedereen heeft thuis natuurlijk de TV met digitale decoder of nog via coaxkabel analoog signaal. Nu word de tv nog bijna alleen voor televisie en/of DVD kijken gebruikt. Met de komst van de multimedia-players is er een grote uitbreiding van mogelijkheden bij gekomen. U kunt nu al uw foto's, films, opnames en camerabeelden weergeven op uw TV, maar ook uw muziekcollectie met bijbehorende informatie en hoes. Op het gebied van beeldweergaven is veel veranderd. Divid-one verkoopt en installeert LCD Mirror televisies van Ad Notam die als spiegel lijken, maar als ze aan staan een exclusief LCD-scherm is. Ook kunnen deze LCD-schermen achter een rookglas glasplaat. Televisie kijken in uw badkamer kan dus nu, verschuilt achter de spiegel of met een waterdicht LCD-scherm van Aquasound.


Professionele Oplossingen voor Geluid

Geluid home pagina.jpg

Geluid is een kleine verandering in de luchtdruk, die zich door de lucht voortplant. Voort gebracht door een geluidsbron. Een geluidsbron kan uit diverse componenten bestaan. Divid-one adviseert en installeert geluidsapparatuur naar uw keuze en wensen. We maken gebruik van A-merken voor de consument en professioneel gebruik. Merken zoals Denon, Yamaha, Marantz, Harman Kardon, Samsung, KEF, Jamo, Infinity en voor professionele weergave Numark, Yamaha Professional, DBX, JBL, Apart, Master, Marantz en vele andere merken. Voor elke toepassing en locatie leveren wij luidsprekers. Inbouw in diverse afmetingen, vermogen, rond, vierkant, via Wifi en zelf onzichtbaar achter een gipsen wand. Opbouw 5x5cm tot een complete PA-systeem. Het is zelfs mogelijk uw houtentafel of etalage ruit als geluidsbron te gebruiken als weergever. Hoe prettig zal het zijn als u buiten in uw loungeset geniet van een wijntje en †te luisteren naar uw favorieten muziek.


Logo-nw1.png
  • Service staat bij ons hoog aangeschreven en op basis van 24/7.
  • Uw wensen met ons advies geeft u een professionele uitstraling.
  • Ons advies is gebaseerd op meerdere toepassingen met het oog op de toekomst.


Contact gegevens - Adres - Plaats - Telefoon - Fax - Email - Voorwaarden etc. etc


Divid-One maakt gebruik van cookies ten behoeve van Google Analytics.
Klik hier voor meer informatie.
Sluiten